Noheva kokeneempi ohjelmistokehitysosaaja

Haluatko luoda uutta? Uskallatko laittaa nk. “kädet saveen”? Onko osaamisesi aliarvostettua nykyisessä duunissasi? Innostutko hyvästä johtamisesta ja aidosta joustavuudesta?

Meillä on sellainen tilanne, että tarviisimme seniorimpaa ohjelmisto-osaajaa tai koodauksesta innostunutta ohjelmistoarkkitehtia jelppimään tavoitteidemme saavuttamisessa ja terävöittämään asiantuntijuuttamme ohjelmisto-osaamisessa.

Tekemisesi laatu, ihmisten kanssa toimiminen ja arvosi ovat sellaisia, että tiedät niiden avulla osaamistasi olevan helppo myydä asiakkaillemme. Muun ajan pääset mukaan rakentamaan meidän uniikkia tiimiä, asiakkuuksia sekä liiketoimintamalleja, joilla vastataan tulevaisuuden tekemiseen. Eilisen tekemiseen emme ajatelleet enää vastata.

Meidän kehityshommat liikkuu full stackin, laitelinuxin sekä datan ja AI:n ympärillä. Ohjelmistoarkkitehtuureista ja tietoturvasta olisi hyvä olla hajulla. Mutta ei sun näitä kaikkia tartte osata.

Pääasia on, että osaamisesi tosiaan on nykyisyyteen ja tulevaan sopivaa, ja että olet hyvä sekä halukas toimimaan mentorina, kollegana ja konsulttina. Työtehtäviesi painopisteitä räätälöidään osaamisesi ja oppimishalujesi mukaan. Sopivan kokoisena kasvua tavoittelevana yrityksenä meillä on mahdollisuuksia miettiä monia palkitsemistapoja, mikäli asiat menevät suotuisaan suuntaan.

Tsekkaa meidän tapa tehdä töitä blogistamme ja ota yhteyttä. Katsotaan miten sovitaan toisillemme.

Meillä on toimisto Tampereella, mutta työtä voi tehdä joustavasti. Erityispiirteemme työnantajana on aito joustavuus – keskustellaan asiasta lisää.

Jos sulla on kysyttävää tai mitä tahansa tarkennettavaa, otappa yhteyttä kesälomien aikaan ensisijaisesti Outiin (outi.aalto@unseen.fi) ja laita Markus halutessasi cc:ksi (markus.rauman@unseen.fi). Palaamme asiaan viimeistään elokuussa.

Tätä mahdollisuutta et halua missata!