Helena siivittää UnSeenin asiakkuudet uuteen aikaan

Helena Lindberg, Customer Success Manager

KUKA?

Meillä on ilo ilmoittaa uusimmasta vahvistuksestamme: Helena Lindberg on aloittanut UnSeenin Customer Success Managerina! Helena auttaa kiihdyttämään UnSeenin kasvua viemällä myyntiämme ja asiakkuudenhallintaamme seuraavalle tasolle.

Mutta millaisesta tyypistä oikein on kysymys? Annetaan Helenan itsensä vastata.

Tervetuloa UnSeenille, onpa kiva saada sinut mukaan tiimiimme! Kertoisitko hiukan itsestäsi ja taustastasi?

Olen tuore tuotantotalouden diplomi-insinööri Tampereelta. Ajatuksenani on ollut opiskella kaikkea itseäni kiinnostavaa, kuten teknologia- ja projektiliiketoimintaa sekä tuotekehitystä ja kiertotaloutta. Nyt UnSeenilla nämä opinnot yhdistyvät hienosti.

Aikaisempaa työkokemusta minulla on muun muassa projektien hallinnasta, prosessien kehittämisestä ja kustannuskonsultoinnista. Asiakasrajapinnassa työskentely on myös jo ennestään tuttua, ja UnSeenilla pääsen varmasti käyttämään vahvuuttani eli halua olla tekemisissä ihmisten kanssa.

Pääset luomaan täysin uutta kiinnostavaa työnkuvaa, mitä kaikkea siihen näillä näkymin kuuluu?

Pääasialliset tehtäväni sisältävät uusasiakashankintaan painottuvaa myyntityötä, myyntiprosessien kehittämistä ja asiakkuudenhallintaa. Lisäksi UnSeenin sosiaalinen media siirtyy vastuulleni, ja jatkossa olen luultavasti vahvemmin mukana myös markkinoinnin koordinoinnissa. Osallistun myös UnSeenin työnantajamielikuvan rakentamiseen ja tuleviin rekrytointeihimme.

Sait kuulemma upean ensivaikutelman UnSeenista, kerrotko vähän tarkemmin?

Kyllä! Jo ensimmäisten parin viikon jälkeen voi sanoa, että ihmiset ovat täällä ihania. Meillä on menevä porukka, johon on helppo tulla mukaan. Aivan kuin olisin ollut mukana monta vuotta! Tykkään siitä, että vaikka ihmisinä olemme erilaisia, niin me kaikki puhumme samaa kieltä. Lisäksi Markuksella ja Esalla on mukavan inhimillinen lähtökohta johtamiseen.

On ollut hienoa huomata, miten UnSeenilla ollaan aidosti kiinnostuneita kuulemaan ajatuksiani ja keskustelemaan asioista. Olen myös yllättynyt positiivisesti UnSeenin jo toteuttamista projekteista ja siitä, miten hienoja teknologiaratkaisuja olemme tehneet. (Tutustu toteuttamiimme projekteihin ja asiakaskokemuksiin.)

Takanasi on nyt onnistuneet ensimmäiset viikot työntekoa UnSeenilla, mutta millaisia odotuksia ja tavoitteita sinulla on tuleville viikoille ja vuosille?

Tavoitteenani on kehittää myyntiämme ja olla mukana mahdollistamassa UnSeenin kasvua. Henkilökohtaisesti haluan kehittyä oman alani ammattilaisena ja kasvattaa verkostojani. (Käyhän lisäämässä Helena kontakteihisi LinkedInissä.)

Elämää on myös työn ulkopuolella, kuten tiedämme. Mikä sinulla toimii parhaiten vastapainona työlle?

Tykkään nähdä paljon kavereita vapaa-ajalla. Ja sitten aina välillä on semmoisia hauskoja projekteja, joiden parissa puuhastelen mitä sattuu. 😀 Olen myös kova mökkeilemään ja hoitamaan mökin kasvimaata sekä omaa viljelypalstaa Tampereella.