Laitesuunnittelu

Raudan taju

Nykypäivän tuotteet ja innovaatiot sisältävät todella usein ohjelmistojen lisäksi myös laitteita, sensoreita ja langattomia yhteyksiä.
IoT ratkaisuissa peruspilarina on THING. Se tarkoittaa juuri sitä palasta ketjussa, joka on asiakkaalle se kaikkein selkeimmin ymmärrettävä asia.
Se, joka tuottaa ratkaisevan tiedonpalasen tekoälylle. Rauta ja ohjelmistot ovat ratkaisun sydän ja sielu.

Jotta ratkaisusi toimii, laitteen on vastattava moneen ristiriitaiseen vaatimukseen. Sen oltava kaunis, pieni, järkähtämättömän luotettava, innovatiivinen, helppokäyttöinen, langaton, edullinen, helposti räätälöitävä ja valmistettavissa valtavia määriä. Tie ideasta tähän pisteeseen vaatii monipuolista osaamista. Me olemme toteuttaneet kymmenittäin tuotekehitysprojekteja konseptista maaliin saakka. Me tuomme projektiisi raudan tajun.

Viemme tuotteesi maaliin saakka

Teemme laitteisiin liittyvää suunnittelua konseptin rakentamisesta aina avaimet-käteen projekteihin saakka. Pystymme muuttamaan sinun prototyyppisi massavalmistettavaksi tuotteeksi joka voidaan toimittaa globaaleille markkinoille.

Usein hanke alkaa ketterällä UnSeen Labs-projektilla. Siinä ideasi ympärille rakennetaan prototyyppi, jota voi kokeilla mahdollisimman oikeilla käyttäjillä, oikeassa ympäristössä, mahdollisimman nopeasti.

Rakenna-testaa-opi -looppia pyöritetään niin kauan, että tiedämme varmasti tekevämme oikeanlaista ratkaisua. Näin estetään harhapolut ja kalliit kehitysinvestoinnit väärään tuotteeseen.

Osaamisalueemme

Laitteet

Systeemisuunnittelu
Elektroniikkasuunnittelu
Mekaniikkasuunnittelu
Teollinen muotoilu
Laitehyväksyntä

Langattomat yhteydet

Antennit
Bluetooth
WiFi
NB-IoT / LTE-M
4G/5G

Hankinta ja valmistus

Osto ja materiaalivalinnat
Hankintaketju
Valmistus ja kokoonpano
Tuotannontestaus

Ota yhteyttä

Esa Alanen, toimitusjohtaja
+358 50 4874 092