LwM2M

IoT devices

Optimoitu kevyille IoT laitteille

IoT laitteissa on usein erittäin kevyitä prosessoreita ja nissä on rajallinen akkukapasiteetti. Laitteiden tulee olla edullisia, jotta ratkaisu on liiketaloudellisesti kannattava.

Jotta ratkaisua voi käyttää tehokkaasti, sillä on oltava hyvät työkalut laitteiden etähallintaan. Laitteden asentaminen, hallinta ja päivitys täytyy olla helppoa, tehokasta ja luotettavaa.

No mikä on ongelma?

Perinteiset laitehallintaratkaisut eivät ole kovin optimaalisia IoT laitteille, koska ne on suunniteltu tehokkaille laitteille kuten tietokoneet tai matkapuhelimet. Niissä on paljon prosessointitehoa, muistia ja loputtomasti sähköenergiaa. IoT laitteilla ei ole näitä herkkuja. Laitehallinta tarvitsee ratkaisun joka kuluttaa mahdollisimman vähän näitä rajallisia resursseja.

LwM2M on optimoitu kevyille laitteille

OMA Lightweight M2M (LwM2M) on avoin, kansainvälinen laitehallinta- ja tiedonsiirtoprotokolla joka on suunniteltu edullisille IoT laitteille. Se on rakennettu CoAP (Constrained Application Protocol) avulla, joka minimoi turhan dataliikenteen ja  virrankulutuksen.

Koska se on avoin standardi, se mahdollistaa sinulle riippumattomuuden laitetoimittajista ja voit vapaasti etsiä eri vaihtoehtoja. Lisäksi LwM2M tarjoaa yhdellä kertaa määrittelyt laitteiden kätevälle asentamiselle, etähallinnalle, tiedonsiirtoon ja turvallisuudelle.

LwM2M

Osaamista LwM2M ratkaisuihin

Me autamme sinua integroimaan LwM2M:n laitteisiin, etähallintajärjestelmiin ja pilvipalveluihin. Teknologiasta kerätty kokemus tekee työstä nopeampaa ja kustannustehokkaampaa kuin lähtemällä liikkeelle nollasta.

LwM2M palveluihimme kuuluu

 • LwM2M integrointi valitsemiisi laitteisiin ja taustajärjestelmiin
 • IoT sovelluskehitys
 • Laitehallinnan kehitys, räätälöinti ja ylläpito

 

Miksi LWM2M UnSeenilta?

Olemme kehittäneet LwM2M osaamista jo pitkään. Se on keskeisessä roolissa meidän UnSeen RAZR -ratkaisussa, joka auttaa asiakkaitamme testaamaan uusia NB-IoT ideoita jopa viikon syklillä. Lue lisää täältä, miten päädyimme käyttämään LwM2M:ää.

Hyödyt
yrityksellenne

 1. LwM2M tuki teidän laitteisiin ja taustajärjestelmiin
 2. Alemmat kokonaiskustannukset käyttämällä valmiita ratkaisuja
 3. LwM2M nopeammin testattavaksi ja markkinoille
 4. Hyvä laitehallinta mahdollistaa ratkaisun skaalaamisen
 5. Dataputki ja laitehallinta omissa käsissä
 6. Pystytte toimimaan laitevalmistajista riippumattomasti
 7. Kokenut kumppani kuormittaa vähemmän teidän tiimiä
 8. Pystytte samalla kasvattamaan oman tiimin osaamista

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä