Muotoilu – UnSeen Labsilla riskittömämpää kehitystä

Labs

Miksi UnSeen?

Meissä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla ohjelmisto-osaaminen ja raudan taju. Autamme muotoilemaan bisnestarpeen tai -idean tuotteeksi tai palveluksi, joka vastaa asiakkaasi todellisiin tarpeisiin. Labsin aikana kirkastamme, millainen on voittajaratkaisu ja miten se kannattaa viedä markkinoille. Saat investointipäätöksellesi parhaat eväät etkä joudu jännittämään tai menettämään yöuniasi miettiessäsi, menestyykö suunniteltu tuote tai palvelu. Lopputuloksena käsissäsi on potentiaalisin ratkaisu sekä suunnitelma sen toteutukseen.

Kun kaikki on tutkittu etukäteen, näet lopputuloksen kuin kristallipallosta.

”Unseenin iso vahvuus on nopeissa ja ketterissä projekteissa. Heiltä tulee vahvaa omaa ajattelua mukaan innovointiprosessiin.”

Ota yhteyttä

Näin me sen teemme

Kristallipallomme on sauhunnut jo viiden vuoden ajan: UnSeen Labsissa olemme muotoilleet lukuisia ratkaisuja ja prototyyppejä, joten tiedämme mitä teemme emmekä tarvitse tarkkaa speksiä. Kerro, millaista ratkaisua sinä ja asiakkaasi tarvitsette. Me autamme eteenpäin.

Tutki ja ideoi

Selvitämme, mitä asiakkaasi oikeasti tarvitsee. Kiteytämme tarpeen ja ideoimme parhaat ratkaisuvaihtoehdot sekä laadimme suunnitelman niiden toteuttamiseksi.

Rakenna ja testaa

Rakennamme idean pohjalta prototyypin ja testaamme sen. Analysoimme tekniikan toimivuuden ja liiketoimintapotentiaalin sekä autamme keräämään palautteen valituilta testiryhmiltä.

Mittaa ja opi

Autamme löytämään oikeat mittarit ja tulkitsemaan testauksen tuloksia niiden valossa. Analysoimme, mikä toimi ja mikä ei. Korjaamme puutteet ja testaamme uudelleen.

Vie markkinoille

Testattu ja hyväksi todistettu ratkaisu voidaan kehittää tuotteeksi tai palveluksi hyvillä mielin. Kertyneen tiedon avulla autamme kehittämään ratkaisun bisnekseksi.

Harppaa kohti fiksumpaa tuotekehitystä, ota yhteyttä!

Esa Alanen
toimitusjohtaja
+358 50 4874 092

Asiakkaitamme