Ohjelmistokehitys

Maksat siitä mitä olet tilannut

Teemme ohjelmistokehitystä ammattilaisen otteella ja moderneilla toimintatavoilla.
Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä tarkoittaa sinun kannalta:

1. Ohjelmisto toimii niinkuin pitääkin

2. Projekti pysyy aikataulussa ja budjetissa

3. Syntynyt ohjelmisto on sinun omaisuutta

Visiosta valmiiksi

Sinulla on tieto, mitä halutaan saavuttaa. Meillä on sen toteuttamiseen selkeä etenemispolku.

Aluksi käymme ideasi selkokielellä läpi ja haastattelemme todellista loppukäyttäjää. Tämän perusteella eksperttimme osaavat paloitella tavoitteen järkeviksi askeliksi, käyttäjätarinoiksi.

Tarinoista valitsemme kanssasi arvokkaimman ja sen ympärille rakennetaan prototyyppi. Voit käyttää sitä niin pitkään kuin haluat ja kerätty palaute hyödynnetään lopullisen ratkaisun kehityksessä.

Toteutus hoidetaan kehitysaskelissa, joissa ominaisuudet toteutetaan tärkeysjärjestyksessä. Tämä varmistaa, että tuotamme asiakkaallesi suurimman arvon ja saat rahoillesi parhaan vastineen.

Ensimmäisenä käyttökokemus kuntoon

Ensimmäinen tehtävämme on käyttäjäkokemuksen suunnittelu.  Sen lisääminen jälkikäteen on usein tuskallisen kallista.

Lopputuloksena et saa ainoastaan kaunista käyttöliittymää, vaan työn tuloksena kertyy myös kullanarvoista tietoa siitä, mitkä ominaisuudet ovat oikeasti tärkeitä.

Nyt jo legendaarinen arvio tuotekehityshankkeista kertoo, että yli 50% ominaisuuksista ei käytetä koskaan tai korkeintaan todella harvoin.

Usein käyttöliittymästä tehdään klikattava prototyyppi, jossa ei tarvita riviäkään koodia. Sen avulla on helppoa ja nopeaa testata ideaa. Lue lisää miten teemme käyttäjäkokemustyötä.

 

 

Ohjelmisto aikataulussa ja budjetissa

Käytämme kehitystyössämme Agile Scrum-menetelmää, joka jakaa kehitystyön helposti hahmotettaviin askeliin. Sen myötä saat projektillesi selkeän kuukausittaisen budjetin, joka pitää kehitysaskeleesta toiseen.

Jokaisen askeleen jälkeen sinulla on ohjelmisto, jota voit testata oikeasti ja antaa asiakkaille käytettäväksi.

Kerättyjen oppien perusteella seuraavan askeleen suuntaa voi korjata. Tämän vuoksi projektimme osuvat maaliinsa.

Ohjelmistokehityksen palvelut

Teemme asiakaskohtaista ohjelmistokehitystä sulautettuihin järjestelmiin, langattomiin yhteyksiin ja mobiilisovelluksiin. Työskentelemme joko itsenäisenä kehitystiiminä tai osana asiakkaan projektia.

Käytämme modernia teknologiaa, jolla on pitkä elinkaari. Toimimme alustariippumattomasti ja toteutamme ne haluamaasi ympäristöön. Tämä varmistaa, että et juutu tahtomattasi tiettyyn kumppaniin.

Asiakkaitamme

/