Tuotehallinnan ja projektien konsultointi

Tarvitsetko ulkopuolista näkemystä tai apuja oman tavoitteesi edistämiseen? Oletpa sitten tuotepäällikkö, vastaat bisneksestä tai vedät tuotekehitystiimiä – me tuomme pöydällesi jotain uutta ja hyödyllistä jo ensimmäisestä tapaamisesta lähtien.

Näkemystä laatikon ulkopuolelta

Palvelumme on hyvin joustava. Yhteistyömme voi alkaa muutaman tunnin ideoinnista ja sparraamisesta, tai se voi olla luonteeltaan pitkäjänteisempää strategista ulottuvuutta tuovaa sparrailua. Ulkopuolisen näkemys, sinnikäs asenne, kyky katsoa asioita ”laatikon ulkopuolelta” ja valtavan kokemuksen yhdistelmä siivittää hankkeesi lentoon.

Meidän tavoitteenamme on auttaa sinua ja projektiasi suoriutumaan paremmin arjen keskellä.

Lisää vipuvartta projektinhallintaan

Lukuisten kehitys- ja UnSeen Labs-projektien kokemuksella tiedämme, miten projektit saatellaan maaliin aikataulussa pysyen ja karikot välttäen. Lisäksi saat meiltä muun muassa kaikkea tätä:

  • Sparraamme ja tuomme tiimillesi ulkopuolista näkökulmaa tai apua esiin tulleen ongelman ratkomiseen
  • Autamme uusien tuotteiden ja palveluiden konseptoinnissa ja toteutuksen suunnittelussa
  • Autamme myymään ideasi myös organisaatiosi sisällä.

Jätä teknologia meidän huoleksemme

Periaatteemme on, että asiakkaanamme sinun ei tarvitse murehtia palveluumme liittyvästä teknisestä puolesta. Me poimimme juuri sinun tilanteeseesi parhaiten sopivat toimintamallit ja huolehdimme, että työkalut ja tekniikka toimivat – sinä voit keskittyä olennaiseen. Jos haluat, voit kuitenkin kurkata konepellin alle ja tutustua useimmin käyttämiimme teknologioihin ja ohjelmistoratkaisuihin.