Meille töihin

Muun muassa tätä meillä tehdään

Tarjoamme asiakkaillemme kehitys-, järjestelmäintegrointi- ja innovointipalveluja. Tyypillisimmät projektimme sisältävät laitteita ja niihin liittyviä sulautettuja ohjelmistototeutuksia, langattomia yhteyksiä sekä mobiili- ja pilvitoteutuksia, joten meillä pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi ja totta kai oppimaan lisää! Meillä vaikutat itse siihen, millaiseksi yrityksemme ja oma roolisi kasvaa.

Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustan ytimessä, mutta tarvittaessa voit tehdä töitä myös toisaalla. Ja mikä tärkeintä: vaikka pidämme työstämme, emme tee sitä yöt läpeensä. Pyrimme aina järjestämään projektit siten, ettei ylitöitä kerry.

Ota askel eteenpäin, tule unseeniläiseksi! Tutustu avoimiin työpaikkoihin tai lähetä avoin hakemus.

Monipuolinen
ohjelmisto-
kehittäjä

Haemme kasvavaan joukkoomme pelotonta ohjelmistokehittäjää. Eteemme tulee haasteita ja ideoita, joita kukaan ei ole toteuttanut aikaisemmin.
Kunnianhimoisena tavoitteenamme on löytää ohjelmistopuolen moniosaajia, eikä haittaa mikäli olet visionääri.

Toivomme sinulta 2-3v kokemusta konsultti- tai tuotekehitystehtävistä. Tekniikan puolella hyviä avainsanoja ovat sulautetut ohjelmistot mikrokontrolleri- ja linux-ympäristöissä, puhelinsovellukset (Android), pilvisovellukset. Näiden ympärille rakennamme monenlaisia älykkäitä end-to-end-järjestelmiä. Haluamme tarjota tehtäviä, joissa pääset kehittymään. Työtehtäväsi sekä vastuusi rakennetaan huomioiden osaamistaustasi ja toivomasi kehitysalueet.

Sijainti Tampere.

UnSeen Technologies tarjoaa tuotekehitys- ja innovointipalveluja. Ohjelmistot, laitteet ja langaton tiedonsiirto ovat tekemisemme ytimessä. Meillä UnSeenilla pääset ravistelemaan luutuneita toimintamalleja startupmaailman menetelmillä. Tämä haastaa sinut päivittäin tuomaan pöytään parastasi ja nostaa osaamisen kehityksen uudelle tasolle. Olemme onnistuneet projekteissamme ja ylpeitä siitä, miten tyytyväisiä asiakkaamme ovat olleet tuloksiin.

Asiakkaamme ovat omilla aloillaan ehdottomia kansainvälisen luokan kärkiyhtiötä, joille tarjoamme ennenäkemätöntä nopeutta ja ketteryyttä. Lisäksia autamme uusia innovaatioita luovia startuppeja, jotka tarvitsevat kovaa osaamistamme ja kokemustamme.

Kysy lisää tai lähetä hakemuksesi ja/tai CV contact@unseen.fi

Kehittäjä,
sulautetut
järjestelmät

Sinulla on kokemusta tuotekehityshankkeista ohjelmistokehityksen saralla, mieluusti vähintään 2-3 vuoden ajalta. Seuraavassa on lista taidoista ja kokemuksesta, joista tiedämme olevan hyötyä tulevassa työssäsi. Sinulla ei tarvitse olla valmiina näitä kaikkia, halu kehittyä on meille tärkeintä.

  • osaamista sulautettujen ohjelmistojen kehittämisestä (mikrokontrolleri- ja linux-ympäristöissä)
  • kiinnostusta ja halua kehittää omaa osaamistasi end-to-end järjestelmien parissa, joissa ohjelmistot ja laitteet liittyvät web- tai puhelinsovelluksiin
  • kokemusta systeemi/arkkitehtuurisuunnittelusta
  • osaamista tai halu kehittyä laiteläheisen tekoälyn / AI -sovellusten parissa
  • halu auttaa kollegoja kehittymään työssään
  • mahdollisesti kiinnostus ottaa Lead Developer-vastuuta

Haluamme tarjota tehtäviä, joissa pääset kehittymään. Työtehtävät sekä vastuut muodostetaan osaamistaustasi ja haluamiasi kehitysalueita silmällä pitäen.

Sijainti Tampere.

Toimi nyt!

Kysy lisää tai lähetä hakemuksesi ja/tai CV:

contact@unseen.fi

UnSeen Technologies tarjoaa asiakkailleen  tuotekehitys- ja innovointipalveluja.
Ohjelmistot, laitteet ja langaton tiedonsiirto ovat tekemisemme ytimessä. Lisäksi meillä on omaa tuotekehitystä langattoman tiedonsiirron saralla.

Asiakkaamme ovat omilla aloillaan ehdottomia kansainvälisen luokan kärkiyhtiötä, joille tarjoamme ennennäkemätöntä nopeutta ja ketteryyttä.
Lisäksi autamme uusia innovaatioita luovia startupeja, jotka tarvitsevat kovaa osaamistamme ja kokemustamme.

Lue lisää asiakastarinoistamme ta vaikkapa Nikon ajatuksia työstä UnSeenilla.