Työpaikat

Sulautettujen
järjestelmien
(Lead)
kehittäjä

 

Ota askel eteenpäin

Meillä UnSeenilla pääset ravistelemaan luutuneita toimintamalleja startupmaailman menetelmillä. Autamme asiakkaidemme innovaatioita eteenpäin kovalla osaamisella ja raikkaalla ajattelutavalla.

Eteemme tulee ratkaistavia haasteita ja ideoita, joita kukaan ei ole toteuttanut aikaisemmin. Tämä haastaa sinut päivittäin tuomaan pöytään parastasi ja nostaa osaamisen kehityksen uudelle tasolle. Olemme onnistuneet projekteissamme ja ylpeitä siitä, miten tyytyväisiä asiakkaamme ovat olleet tuloksiin.

Sinulla on kokemusta asiakas- ja/tai tuotekehityshankkeista ohjelmistokehityksen saralla, mieluusti vähintään 2-3 vuoden ajalta. Seuraavassa on lista taidoista ja kokemuksesta, joista tiedämme olevan hyötyä tulevassa työssäsi. Sinulla ei tarvitse olla valmiina näitä kaikkia, halu kehittyä on meille tärkeintä. Sinulla on:

  • osaamista sulautettujen ohjelmistojen kehittämisestä (mikrokontrolleri- ja linux-ympäristöissä)
  • kiinnostusta ja halua kehittää omaa osaamistasi end-to-end järjestelmien parissa, joissa ohjelmistot ja laitteet liittyvät web- tai puhelinsovelluksiin
  • kokemusta systeemi/arkkitehtuurisuunnittelusta
  • osaamista tai halu kehittyä laiteläheisen tekoälyn / AI -sovellusten parissa
  • halu auttaa kollegoja kehittymään työssään
  • mahdollisesti kiinnostus ottaa Lead Developer-vastuuta

Haluamme tarjota tehtäviä, joissa pääset kehittymään. Työtehtävät sekä vastuut muodostetaan osaamistaustasi ja haluamiasi kehitysalueita silmällä pitäen.

Sijainti Tampere.

 

Toimi nyt!

Kysy lisää tai lähetä hakemuksesi ja/tai CV:

contact@unseen.fi

UnSeen Technologies tarjoaaasiakkailleen  tuotekehitys- ja innovointipalveluja.
Ohjelmistot, laitteet ja langaton tiedonsiirto ovat tekemisemme ytimessä. Lisäksi meillä on omaa tuotekehitystä langattoman tiedonsiirron saralla.

Asiakkaamme ovat omilla aloillaan ehdottomia kansainvälisen luokan kärkiyhtiötä, joille tarjoamme ennenäkemätöntä nopeutta ja ketteryyttä.
Lisäksia autamme uusia innovaatioita luovia startuppeja, jotka tarvitsevat kovaa osaamistamme ja kokemustamme.

Lue lisää asiakastarinoistamme ta vaikkapa Nikon ajatuksia työstä UnSeenilla.