Meille töihin

Muun muassa tätä meillä tehdään

Tarjoamme asiakkaillemme kehitys-, järjestelmäintegrointi- ja innovointipalveluja. Tyypillisimmät projektimme sisältävät laitteita ja niihin liittyviä sulautettuja ohjelmistototeutuksia, langattomia yhteyksiä sekä mobiili- ja pilvitoteutuksia, joten meillä pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi ja totta kai oppimaan lisää! Meillä vaikutat itse siihen, millaiseksi yrityksemme ja oma roolisi kasvaa.

Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustan ytimessä, mutta tarvittaessa voit tehdä töitä myös toisaalla. Ja mikä tärkeintä: vaikka pidämme työstämme, emme tee sitä yöt läpeensä. Pyrimme aina järjestämään projektit siten, ettei ylitöitä kerry.

Ota askel eteenpäin, tule unseeniläiseksi! Tutustu avoimiin työpaikkoihin tai lähetä avoin hakemus. Lue myös lisää asiakastarinoistamme tai vaikkapa Nikon ajatuksia työstä UnSeenilla.

Ohjelmisto-kehityksen vetäjä

Etsimme joukkoomme harvinaiseksi väitettyä yksisarvista eli ohjelmisto-osaajaa, joka haluaisi lähteä kehittämään UnSeenin ohjelmistokehitystä seuraavalle tasolle.

Tehtävä sopii sinulle, jolla on jo reilusti kokemusta ohjelmistokehityksestä mutta haluaisit kehittyä urallasi. Tai sinulla on jo kokemusta ohjelmistokehityksen johtotehtävistä, mutta tarpeen mukaan pystyt vielä koodaamaan prototyypin tai kaksi.

Päämäärä on kehittää kanssasi asiakkaillemme ainutlaatuisen upeaa palvelukonseptia, missä UnSeen Labs on suuressa roolissa muotoilun ytimessä. Haluamme tarjota myös kehittäjille ja muotoilijoille parhaan mahdollisen ympäristön tehdä töitä juuri sillä tavalla, kuin se kullekin parhaiten sopii.

Aiempi kokemus seuraavista on eduksi:

 • 3+ vuotta ohjelmistokehitystyötä
 • Product Owner
 • Ohjelmistoarkkitehtuurit
 • Ohjelmistoratkaisujen muotoilu
 • Myyntityön tukeminen

Toivomme, että olet kiinnostunut kehittämään toimintaa ja toimintamalleja. Myyntityöhön osallistuminen tai jopa vastuunotto sillä alueella kiinnostaa tulevaisuudessa.

Kysy lisää tai lähetä hakemuksesi ja/tai CV markus.rauman@unseen.fi  / LinkedIn

Ohjelmisto-kehittäjä tai yksisarvinen, sulautettu SW

Haemme kasvavaan joukkoomme sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehittäjää. Eteemme tulee haasteita ja ideoita, joita kukaan ei ole toteuttanut aikaisemmin.

Toivomme sinulta vähintään 1–3 vuoden kokemusta vaativien sulautettujen ohjelmistojen kehittämisestä. Rakennamme monenlaisia älykkäitä end-to-end-järjestelmiä, joten kokemus seuraavista katsotaan eduksi:

 • datan käsittely ja siirto
 • BLE
 • sulautetut käyttöjärjestelmät (RTOS, Linux)
 • sulautettujen ohjelmistojen arkkitehtuurit
 • sulautettujen järjestelmien liittäminen pilvi- ja mobiisovelluksiin
 • ratkaisujen muotoilu.

C:n lisäksi sinulta sujuu esimerkiksi C++ ja/tai Python.

Haluamme tarjota tehtäviä, joissa pääset kehittymään. Työtehtäväsi sekä vastuusi rakennetaan huomioiden osaamistaustasi ja toivomasi kehitysalueet.

Kysy lisää tai lähetä hakemuksesi ja/tai CV markus.rauman@unseen.fi / LinkedIn

Monipuolinen
ohjelmisto-
kehittäjä

Haemme kasvavaan joukkoomme pelotonta ohjelmistokehittäjää. Eteemme tulee haasteita ja ideoita, joita kukaan ei ole toteuttanut aikaisemmin.
Kunnianhimoisena tavoitteenamme on löytää ohjelmistopuolen moniosaajia, eikä haittaa mikäli olet visionääri.

Toivomme sinulta 2-3v kokemusta konsultti- tai tuotekehitystehtävistä. Tekniikan puolella hyviä avainsanoja ovat sulautetut ohjelmistot mikrokontrolleri- ja linux-ympäristöissä, puhelinsovellukset (Android), pilvisovellukset. Näiden ympärille rakennamme monenlaisia älykkäitä end-to-end-järjestelmiä. Haluamme tarjota tehtäviä, joissa pääset kehittymään. Työtehtäväsi sekä vastuusi rakennetaan huomioiden osaamistaustasi ja toivomasi kehitysalueet.

Sijainti Tampere.

Kysy lisää tai lähetä hakemuksesi ja/tai CV markus.rauman@unseen.fi / LinkedIn