Työpaikat

Devaaja tai harjoittelija

Jos omaat hyvät ohjelmointitavat ja sinulla on kokemusta olio-ohjelmoinnista, saatat olla seuraava #UnSeenCrew jäsen.

Etsimme joukkoomme lisää devaajia. Sinä kokeneempi devaaja, meillä on varmasti tarjota uusia haasteita. Sinä devausurasi alkupuolella oleva, meillä opit monipuolisissa projekteissa todelliseksi huippuammattilaiseksi.

Joka tapauksessa, meillä on sinulle kiinnostavia mahdollisuuksia. Tarjoamme sinulle sopivan roolin ja vastuualueen osaamistasoosi nähden sekä poikkeuksellisen mahdollisuuden kehittää itseäsi. Meillä pääset devaamaan kaikkea käyttöliittymästä konehuoneeseen webissä, mobiilissa sekä sulautetuissa ympäristöissä.

#fullstack #end-to-end #cloud #embedded #apps #analytics #algorithms #machinelearning

 

Ota seuraava askel ja liity joukkoomme!

Kirjoita meille (contact@unseen.fi)) lyhyt vapaamuotoinen tarina itsestäsi; missä ole nyt ja mitä haluat olla tulevaisuudessa. Liitä mukaan linkkejä LinkedIn profiiliisi ja taidonnäytteisiisi (esim. GitHub). Voit lähettää myös CV:n jos pidät sitä hyödyllisenä.

Ystävällisin terveisin,
Markus

 

Mitä UnSeen tekee?

UnSeen Labs on ytimessä meidän toiminnassamme. Me autamme ihmisiä isoissa ja pienissä yrityksissä tekemään heidän ideoistaan totta.

Tämä toimintamalli vie meidät huikeisiin projekteihin maailman johtavien yritysten kanssa. Aika usein tehtävänämme on löytää ratkaisu, jota kukaan muu ei ole edes osannut ajatella. Me työskentelemme asiakkaidemme tuotekehityksen ytimessä ja työmme tulokset tulevat näkyviin heidän tulevaisuuden tuotteissa ja palveluissa. Meidän tehtävänämme on kiihdyttää heidän innovaatiota ja tuotekehitystä sekä parantaa kilpailukykyä.

Nopeissa Labs-projekteissa yhdistämme usein eri osaamisalueita: käyttäjäkokemus, elektroniikka, ohjelmistot, langattomuus, pilvi ja tekoäly. Tämä vaatii hyvää yhteistyö- ja hahmottamiskykyä myös oman erikoisosaamisen ulkopuolelta. Toisaalta tämä antaa sinulle mahdollisuuden oman osaamisen huikeaan laajentamiseen.

Konseptointiprojektien rinnalla autamme asiakkaitamme tekemällä kokonaisia avaimet-käteen -tuotekehitysprojekteja aina markkinoille menoon saakka.