Toimintatavat

”Yleensä ratkaisun asiakasmääristä ei ole etukäteen mitään käsitystä.

Siksi testaamme myös liiketoiminnan näkökulmaa mahdollisimman nopeasti oikeilla asiakkailla.”

Esa Alanen
toimitusjohtaja UnSeen

Lue lisää Tuotekehittelijän kristallipallosta

Onko kenelläkään varaa arvailuun?

Loppukäyttäjät ovat paras matkaopas tuottoisan innovaation luo. Vanhentuneella asiakastiedolla ei tee mitään. Oikein suunniteltu ja oikeassa käyttöympäristössä testattu (business)prototyyppi kerryttää faktoja päätöksentekoon ja paljastaa idean todelliset ongelmat jo varhaisessa vaiheessa. Näin voit hienosäätää tuotetta, markkinointiviestiä ja liiketoimintamallia ennenkuin lopulliset investoinnit lukitaan ja saat eri osa-alueet toimimaan hyvin yhteen.

Voiko yrityksenne olla liian nopea?

Nopeasti muuttuva maailma vaatii nopeaa innovaatiosykliä. Voitelemme asiakkaidemme prosessit startup-maailman toimintatavoilla. Mitä nopeammammin pyöritämme rakenna-mittaa-opi -sykliä, sitä nopeammin tuotteet löytävät oikean muotonsa, käyttäjät maksavat niistä paremmin ja yrityksen pysyvä kilpailukyky kasvaa.

Rakastatko ongelmaa vai ratkaisua?

Emme tarvitse speksejä, vaan haluamme löytää todelliset ongelmat ja juuri niille sopivan ratkaisupolun. Ehdotamme rohkeasti reittiä ja tarvittaessa suunnanmuutosta.

Kestääkö turnauskunto koko prosessin läpi?

Kun idea syntyy ketterästi, olisi hölmöä toteuttaa se kankeasti. Toimimme asiakkaidemme tukena aina ideoinnista testauksen kautta projektin kokonaiseen toteutukseen saakka ja autamme juurruttamaan modernit kehitysmenetelmät osaksi arkea.

Riskitöntä tuotekehitystä – onko sellaista?

Tuotekehitysprosessiin alkuun sijoitetut eurot tuovat säästöjä loppupäästä. Kun idean testaus tehdään fiksusti ja moderneilla menetelmillä, tekninen toteutus hoituu kivuttomasti ilman ikävän kalliita yllätyksiä ja tuote osuu maaliinsa.

Missä ohjelmistot kohtaa raudan tajun?

Nykypäivän tuotteiden ja innovaatioiden sielu on ohjelmistoissa, mutta usein niiden sydän sykkii laitteissa ja langattomissa yhteyksissä. Me hallitsemme ne kaikki.

Katso miten UnSeen Labs auttaa nopeasti liikkeelle innovaatioiden kanssa