UnSeen tiimi

Ari Minkkinen, meidän myyntijohtajamme, yhdistää asiakkaiden liiketoiminnan tavoitteet ja villeimmätkin teknologiaideat, jotka päätyvät UnSeenin osaavan joukon käsittelyyn. Ari on toiminut jo kahdella vuosituhannella myynnin, asiakkuuksien ja teknologian kehittämisen parissa.

Vapaa-aikaansa Ari viettää perheen kanssa, kuntoillen ja opetellen uusia taitoja. Viimeisimpänä hän rakensi äänieristetyn ja akustoidun kotiteatterin kaiuttimista lähtien itse. Kaikki tekniset ja moottoroidut laitteet ovatkin lähellä sydäntä.

Salaisuuksien komerosta löytyy tieto että Ari on historiassa myös kirjoittanut koodia ja kolvikin näyttäisi pysyvän kädessä.

Mika Lifflander, ohjelmistoarkkitehti, sertifioitu Scrum Master ja UnSeenin ensimmäinen työntekijä. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus sulautettujen ohjelmistojen kehityksestä mm. modeemin hallinnassa ja tuotannon testausjärjestelmien parissa.

Mika pystyy auttamaan asiakkaita valitsemaan oikeat teknologiat ja arkkitehtuurin ratkaisuunsa. Lisäksi hän työskentelee asiakasprojekteissa laajalla skaalalla erilaisia ohjelmointikeliä, liittyen pääosin pilvikehitykseen, käyttöliittymiin ja mobiilisovelluksiin. Mika on UnSeen:nin hallituksen jäsen.

Vapaa-ajallaan Mika nauttii laadukkaasta kahvista. Hän on yrityksemme ainoa sertifioitu barista.

Mikko Kallatsa, elektroniikkasuunnittelija, jolla on vahva tausta tuotteiden tekemisestä Nokialla. Hänellä on diplomi-insinöörin tutkinto elektronikasta ja opintoja ohjelmistoalalta.

Hänen osamisalueet ovat laajat aina komponenttivalinnoista layoutsuunnitteluun ja laitteen kolvaamiseen kasaan ja henkiin herättelyyn firmiksen avulla. Mikolla on näppinsä pelissä monessa meidän UnSeen Labs hankkeessa.

Vapaalla Mikko nauttii aviomiehen ja perheenisän roolista. Hän harrastaa valokuvausta ja nauttii mielellään kupin kahvia leirinuotiolla.

Juhani Hakosalo, hänellä on 20 vuoden kokemus niin ohjelmistokehityksessä sekä projektien hallinnassa ja määrittelyssä.  UnSeen:lla hän on kehittänut full stack web ohjelmistoja ja mobiilisovelluksia.

Juhani on intohimoinen koodari myös vapaa-ajallaan, jolloin hän käyttää aikaa open-source projektien kannsa. Viimeisimpänä IoT ja paikannuksen parissa. Hänellä on edelleen vanha Commodore 64 jolla voi vielä pelata pelejä joita hän kirjoitti 15-vuotiaana.

Toinen Juhanin harrastus on geokätköily, jossa hän käyttää miljardien arvoisia satelliittijärjestelmiä löytääkseen Tupperware-rasioita mitä kummallisimmista paikoista.

Mojtaba Ahmadi, ohjelmistokehittäjä, jolla on 5 vuoden kokemus koodaamisessa ja verkkojen hallinnasta.

UnSeenilla Moji toimii web kehittäjänä asiakasprojekteissa. Hänen tavoitteena on kasvaa arkkitehdin rooliin ja sen puolesta Moji on innokas oppimaan aina uusia asioita ohjelmistosuunnittelusta ja kehitystavoista.

Hän on kiinnostunut tutkimaan uusia kulttuureita, harrastaa valokuvausta ja matkustamista. Mojin unelmaloma pitäisi sisällään piiitkä pyöräilykierros Suomessa ja Euroopassa.

Petteri Ruutinen, ohjelmistokehittäjä 20 vuoden kokemuksella. Nokia-vuosinaan Petteri on työskennellyt ohjelmistostakin kaikilla tasoilla, aina driveristä sovelluskehitykseen. Hän on analysoinut yli 10000 kentällä vikaantunutta laitetta ja kaivanut niistä ongelmien juurisyyt esiin.

Nyt Petteri kehittää ohjelmistoja PC:lle, Linux:ille ja tekee full-stack kehitystä web sovelluksiin. Hänen pitkä kokemus ja kova työskentelyasenne tekee hänestä mahtavan lisän tiimiin.

Vapaa-ajalla Petteri nauttii luonnosta. Kalastuksen hienouksien esittely omalle pojalle on elämän yksi suurimmista nautinnoista. Petteri on ainut UnSeen porukasta, joka on tavannut karhun luonnossa. Se tapahtui vaellusreissulla Alaskassa.

Markus Rauman, hallituksen puheenjohtaja ja teknologiajohtaja. Hän on tuotekehityksen ja tuotteistamisen ekspertti. 16 vuoden aikana Nokialla hän johti neljä puhelinprojektia alusta maailmalle, mukaanlukien Nokia E7 Kommunikaattori ja Lumia 650.

Nyt UnSeenilla, Markus käyttää osaamistaan asiakkaiden hyödyksi ja kääntämään heidän villejä ideoitaan tuotteiksi.

Markus rakastaa haasteita myös vapaa-ajallaan. Hän etsii aina uusia kekseliäitä tapoja tehdä asioita – oli se sitten kokkaaminen, korjaaminen tai jonkin uuden ja hyödyllisen rakentaminen. Jonain päivänä hän rakentaa omat HiFi kaiuttimet.

 

Esa Alanen, toimitusjohtaja, joka auttaa asiakkaita eteenpäin uusien ideoiden ja ratkaisujen kanssa. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus uusien tuotteiden konseptoinnista niiden viemiestä kansainvälisille markkinoille.

Uransa aikana hän on vetänyt projekteja joissa yhdistetään käyttäjän ymmärrys, muotoilu ja uusin teknologia uudeksi tuoteeksi. Esa on keksijä joka pystyy rakentamaan uusia juttuja olemassa olevista palikoista.

Muutama vuosi sitten Esa lahjoitti Twitter tilinsä Euroopan Avaruusjärjestölle ja nyt @esa pitää sinut ajan tasalla eurooppalaisista avaruusasioista.