Koetuotteistus – UnSeen Labs

Koetuotteistus on testivetoinen bisneskehityspalvelu, missä keskeisenä tavoitteena on hankkia ”vakuutus” investoinnille. Ideana on tarjota parempaa osumatarkkuutta ja ennustettavuutta tuotteistamiseen.

Työkalujemme avulla tunnistamme ne tarpeet, mihin itse et ensimmäisenä kiinnittäisi huomiota. Konseptoimme parhaimman ratkaisun ja autamme testaamaan niitä ennen isoa investointipäätöstäsi.

Koetuotteistus yhdistää kaikki palvelumme ja osaamisemme yhdeksi kokonaisuudeksi, jotta kehittäminen sujuu saumattomasti.

Yhdistämme teknologian ja liiketoiminnan tavoitteet

Teknologisten ratkaisujen tulee palvella liiketoiminnallisia tavoitteita, ei ohjata niitä. Kun tarkoituksenmukainen teknologia yhdistetään liiketoiminnallisiin tavoitteisiisi, pääset nauttimaan epäreilusta kilpailuedusta. Joskus on tarpeen selvittää heti aluksi, onko ratkaisu teknisesti toteutettavissa. Joskus taas tulee ensin tutkia asiakkaiden kiinnostus ja kerätä todisteet myytävyydestä. Me autamme sinua kysymään oikeat kysymykset oikeaan aikaan ja löytämään niihin vastaukset.

Toimivaksi testattu idea on kultaa

Testattu ja toimiva Koetuotteistuspalvelumme (UnSeen Labs) auttaa sinua murtamaan jään ja löytämään ideasi toteuttamiseen voittajaratkaisun. Meillä on myös itsellämme harvinaisen valtava määrä ideoita tarjottavaksi, kun etsit ratkaisuja bisnesongelmaasi.

Tyypillisesti Koetuotteistus alkaa siitä, että tutkimme yhteistyössä, mistä asiakkaasi ovat valmiita maksamaan. Käytännössä etsimme todisteet asiakkaidesi kiinnostuneisuudesta ja ratkaisun myytävyydestä. Mikäli matkan varrella tunnistetaan tarve varmistaa tekninen valmius, se tehdään tyypillisesti prototyypin avulla.

Kun Koetuotteistus on päätöksessä, käsissäsi on faktapohjaista tietoa investointipäätöksesi tueksi. Käsissäsi on kaupallinen konsepti ja ominaisuusspeksi, minkä pohjalta voit lähteä selvittämään toteuttamisen budjettia.

Tätä salaista kaavaa soveltamalla Koetuotteistuksen prosessi räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Konseptoi

Selvitämme, mitä asiakkaasi oikeasti tarvitsee. Ideoimme parhaat ratkaisuvaihtoehdot ja laadimme suunnitelman niiden toteuttamiseksi.

Rakenna

Rakennamme konseptista totta. Testaamme konseptia UI-demolla, prototyypillä tai koemarkkinoinnilla.

Jalosta

Jalostamme konseptia asiakkailtasi saadun palautteen pohjalta. Analysoimme tekniikan toimivuuden ja liiketoimintapotentiaalin.

Päätä

Tulokset ovat selvillä ja sinä päätät: viedäänkö ratkaisu markkinoille heti vai hiotaanko timantista vieläkin kovempi.

Kehityshanketta kohden

Kun halutut ominaisuudet ovat selvillä, tekniikan tiimi lähtee miettimään seuraavaksi toteutusta tekniikan kannalta. Tavoitteena on löytää paras mahdollinen arkkitehtuuri ja sitä kautta tekninen spesifikaatio. Ihannetapauksessa teknisestä speksistä tulee yksityiskohtiin asti menevä backlog.

Sen avulla voit lähteä hakemaan kehitysprojektille investointipäätöstä ja valita kumppanisi.

Kun investointipäätös on tehty, olemme mielellämme mukana kehitysprojektissasi, missä voimme auttaa monessakin roolissa. Koetuotteistuksen käyttäminen ei kuitenkaan velvoita sinua siihen.

Ratkaisuja, jotka saavat asiakkaidesi ostohousujen lahkeet vipattamaan

Modernit teknologiat luovat lukuisia mahdollisuuksia kehittää uutta liiketoimintaa, synnyttää kilpailuetua ja tuottaa arvoa asiakkaille. Vuosien kokemuksemme ansiosta osaamme kertoa, mihin mahdollisuuksiin sinun kannattaa tarttua.

Olipa kyse sitten ohjelmistoratkaisusta tai ohjelmistojen ja laitteiden yhdistelmästä, matka ideasta menestykseen vaatii tietoa, taitoa ja vahvaa asiakasymmärrystä. Kaikenkattava tuotteistusprosessimme yhdistää ne kaikki: lopputuloksena syntyy voittajaratkaisu, joka parhaassa tapauksessa sinkoaa yrityksesi kasvuun.