Me olemme UnSeen

UnSeenin juuret ovat syvällä tuotekehityksessä, innovaatioissa ja muotoilussa. Yritys on perustettu vuonna 2015, mutta tuotekehityksen lainalaisuuksien kanssa olemme painineet jo parikymmentä vuotta. Uramme aikana olemme oppineet kantapään kautta sen, ettei ideoiden potentiaalia voi testata vain paperilla.

Nyt haluamme jakaa oivalluksemme eteenpäin ja auttaa asiakkaitamme muotoilemaan ideoistaan tuotteita ja -palveluita, joiden menestystä ei tarvitse lanseeraushetkellä jännittää.

2015 toiminta käynnistyi

>100 läpivietyä projektia

100 % asiakkaiden tyytyväisyys

1 ajatuksia lukeva hissi

Mistä kristallipallo löytyi?

Jo tähän mennessä olemme päässeet tekemään asiakkaillemme niin ketteriä kokeiluja kuin laajamittaisia tuotekehitysprojekteja. Lukuisissa UnSeen Labseissa olemme todistaneet teknologian toimivuutta tai toimimattomuutta ja rakentaneet suuren määrän erilaisia prototyyppejä ja proof of concept -tason ratkaisuja. Ketterien kokeiluiden avulla asiakkaamme ovat päässeet testaamaan ideoidensa potentiaalia ja sitä, miten heidän asiakkaansa niihin suhtautuvat. Kun voittajaratkaisu on löytynyt, olemme auttaneet kehittämään sen markkinoille.

Mitä enemmän olemme nähneet eri alojen toimintaa ja sukeltaneet syvälle niiden bisnesmalleihin, sitä vakuuttuneempia olemme siitä, että idean testaaminen etukäteen kannattaa. Olemme alkaneet kutsua metodiamme tuotekehityksen kristallipalloksi: kun pohjatyö on tehty huolella, voidaan lopputulos nähdä kuin kristallipallosta.

Kristallipallomme on palveluksessasi, haluatko katsoa mitä siellä näkyy?

UnSeenin kivijalka – näistä emme tingi