Me olemme UnSeen

UnSeenin juuret ovat syvällä tuotekehityksessä, innovaatioissa ja muotoilussa. Yritys on perustettu vuonna 2015, mutta tuotekehityksen lainalaisuuksien kanssa olemme painineet jo parikymmentä vuotta. Uramme aikana olemme oppineet kantapään kautta sen, ettei ideoiden potentiaalia voi testata vain paperilla.

Nyt haluamme jakaa oivalluksemme eteenpäin ja auttaa asiakkaitamme muotoilemaan ideoistaan tuotteita ja -palveluita, joiden menestystä ei tarvitse lanseeraushetkellä jännittää.

2015 toiminta käynnistyi

>100 läpivietyä projektia

ideaa ja innovaatiota

1 ajatuksia lukeva hissi

UnSeenin kivijalka – näistä emme tingi

Miten syntyi Koetuotteistus?

Jo tähän mennessä olemme päässeet tekemään asiakkaillemme niin ketteriä kokeiluja kuin laajamittaisia tuotekehitysprojekteja. Lukuisissa UnSeen Labseissa olemme todistaneet teknologian toimivuutta tai toimimattomuutta ja rakentaneet suuren määrän erilaisia prototyyppejä ja proof of concept -tason ratkaisuja. Ketterien kokeiluiden avulla asiakkaamme ovat päässeet testaamaan ideoidensa potentiaalia ja sitä, miten heidän asiakkaansa niihin suhtautuvat. Kun voittajaratkaisu on löytynyt, olemme auttaneet kehittämään sen markkinoille.

Mitä enemmän olemme nähneet eri alojen toimintaa ja sukeltaneet syvälle niiden bisnesmalleihin, sitä vakuuttuneempia olemme siitä, että idean validointi ja testaaminen etukäteen kannattaa. Näin syntyi Koetuotteistus.