Tuotteistaminen ja tuotehallinta

Toimiva ja terve bisnesmalli edellyttää, että kehityksessä tehdyt ratkaisut palvelevat asiakkaan tarvetta. Tämä pätee niin uusasiakashankintaan, uuden bisneksen luomiseen kuin nykyisten asiakassuhteiden paranemiseen ja liikevaihdon kasvuun.

Investointien vakuuttaminen on mutkikasta hommaa, mutta siihen on olemassa työkaluja. Asiakasvetoinen tuotteistaminen tuo sinulle epäreilua kilpailuetua.

Sujahdamme osaksi tiimiäsi

Meidän filosofiassa on auttaa asiakastamme menestymään niin bisneksessä kuin omien tavoitteiden saavuttamisessa. Tarjoamme osaamistamme osana tiimiä siinä roolissa missä on tarve. Työkalumme ja osaamisemme tuomme mukanamme. Olemme siis bisnesvastuulllisen tai tuotepäällikön paras kaveri.

Näkemystä laatikon ulkopuolelta

Palvelumme on hyvin joustava. Yhteistyömme voi alkaa muutaman tunnin ideoinnista ja sparraamisesta, tai se voi olla luonteeltaan pitkäjänteisempää strategista ulottuvuutta tuovaa sparrailua tai kokonaisen projektin läpivienti.

Ulkopuolisen näkemys, sinnikäs asenne, kyky katsoa asioita ”laatikon ulkopuolelta” ja valtavan kokemuksen yhdistelmä siivittää hankkeesi lentoon. Meidän tavoitteenamme on auttaa sinua ja projektiasi suoriutumaan paremmin arjen keskellä.

Monimutkaisetkin projektit talttuvat asiantuntijoidemme avulla

Lukuisten kehitys- ja koetuotteistusprojektien kokemuksella tiedämme, miten projektit saatellaan maaliin aikataulussa pysyen ja karikot välttäen. Lisäksi saat meiltä muun muassa kaikkea tätä:

  • Sparraamme ja tuomme tiimillesi ulkopuolista näkökulmaa tai apua esiin tulleen ongelman ratkomiseen
  • Autamme strategian ja roadmapin hiomisessa
  • Autamme uusien tuotteiden ja palveluiden konseptoinnissa ja toteutuksen suunnittelussa
  • Autamme myymään ideasi myös organisaatiosi sisällä
  • Autamme suunnitelman ja aikataulun laatimisessa sekä priorisoinnissa

Asiantuntevan teknologiakumppanin kanssa et edes huomaa teknologian olemassaoloa

Välillä teknologiaratkaisut ovat saatavilla lähes valmiina ja välillä ne täytyy rakentaa lähes nollasta. Tutkimme lähtötilanteen puolestasi.

Älykkäät tekniset ratkaisut toteutetaan niin, ettei bisneksen ei tarvitse huolehtia tekniikan toimivuudesta. Teknologiakumppanina validoimme oikean teknologiat ja integroimme ne tarjoomaasi. Ymmärrämme monipuolisesti eri toimintamalleja ja käytössämme on moderneja ja hyväksi testattuja työkaluja.

Periaatteemme on, että potentiaali tyytyväisiin asiakkaisiisi on maksimoitu. Sinun vastuullesi jää sopivan aikataulun, kehitys- ja testausbudjetin hyväksyminen.