UnSeenin kulttuuriperiaatteet

Haluamme olla asiakkaillemme paras mahdollinen kumppani ja työntekijöillemme paras mahdollinen työpaikka. Kun nämä kaksi yhdistetään, syntyy positiivinen kierre joka auttaa jokaista osapuolta onnistumisiin. Käytännön elämässä se tarkoittaa tätä:

Laatu on tavaramerkki

Teemme työmme siten, että voimme olla sen jäljestä ylpeitä. Salaisuutemme on se, että emme tyydy itsestäänselvyyksiin tai mutuiluun, vaan haluamme aidosti tietää mikä on kaikkein sopivin ratkaisu sekä asiakkaalle että hänen asiakkaalleen. Verissämme on myös oma-aloitteisuus ja kyky ennakoida: tunnistamme mahdolliset haasteet jo etukäteen ja mietimme suunnitelman niiden ohittamiseksi. Laadun ryppyihin uskalletaan ja halutaan tarttua myös silloin, kun ne huomataan jo tehdyssä työssä – vaikka deadline kolkuttelisi jo oven takana. Parhaassa tapauksessa tämä johtaa siihen, että asiakas antaa aplodit ratkaisun esittelytilaisuudessa.

Näköistäsi työtä

Joustavuus on meillä dna:ssa, sillä harvoin asioihin on olemassa yhtä ainoaa ratkaisua. Mikromanageerauksen sijaan jokainen meistä saa itse valita käyttämänsä työkalut, teknologiat ja toimintatavat. Erikoisempiakin ideoita on lupa heittää, mikäli voi vedenpitävästi osoittaa, että ne sopivat asiakkaan tarpeeseen. Joustavuus tarkoittaa myös sitä, että töitä ei välttämättä ole sidottu tiettyyn aikaan tai paikkaan. Uskomme, että työ sopii elämäntilanteeseen ei toisin päin. Tärkeintä on, että projektit saadaan kunnialla maaliin.

Ei turhaa krumeluuria

Norsunluutornien ja kulmahuoneiden sijaan vannomme matalien kynnysten ja aukinaisten ovien nimiin. Meillä kaikki lähtee avoimuudesta – olipa sitten kyse kehitysehdotuksista tai virheistä, ne saa ja ennen kaikkea pitää sanoa ääneen. Vain siten voimme oppia ja jatkaa matkaa fiksumpina. Vaikka uskomme jatkuvaan parantamiseen, olemme aina valmiita myös kippistämään onnistumisille.

Rutiinien ja ennennäkemättömien haasteiden liitto

Suurella todennäköisyydellä sinua odottaa projekti, jossa pääset haastamaan itseäsi joko uusien teknologioiden tai vastuiden parissa. Olipa kyse ennenäkemättömistä innovaatioista tai jokapäiväisistä rutiineista, asiakas- ja bisnesymmärrys on taito, joka näissä hommissa karttuu varmasti. Oppiminen on siis vääjäämätöntä, mutta uuteen annetaan aina aikaa ja oppimiskäyrän noususuhdanne pidetään jokaiselle sopivana.

Kiinnostuitko? Katso avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus!