Paljastaako lämpödata toimintasi uuden rahapajan?

Lämpötieto nopeasti hyötykäyttöön.

UnSeen esittelee lämpödatan hyödyntämiseen tarkoitetun palvelun  Therminator.io:n. Sen avulla voi luoda uutta liiketoimintaa tai säästää kustannuksia. Uusien ideoiden kartoittaminen ja kokeileminen on tehty helpoksi ja pystyt selvittämään nopeasti voitko valjastaa lämpötilan muutostiedon tuottoisaksi liiketoiminnaksi.

Ensimmäiset testit ovat olleet lupauksia antavia. Kameroita ja tiedonkeruuta on käytetty erilaisissa kohteissa sisällä ja ulkona, esimerkiksi laitteiden kunnonvalvonnassa. Sen avulla voidaan tähdätä kustanussäästöihin esimerkiksi siirtymällä kohteen todelliseen kuntoon perustuvaan ylläpitoon. Toisaalta ajantasainen tieto kaukaisestakin kohteesta voi mahdollistaa aivan uudenlaisten palvelun tai palvelutason tarjoamisen asiakkaalle.

Seuraava vaihe meille on löytää uusia käyttökohteita ja liiketoimintaideoita, joissa ideaa voisi soveltaa käytännössä. Ensimmäisen vaiheen käyttökohteiden tutkimisesta ja kokeilemisesta on tehty helppoa. Asennukset onnistuvat parhaimmillaan magneeteilla, laitteet toimivat langattomasti ja tuotetun datan saa käyttöön asiakkaan omalle data-alustalle rajapinnan kautta tai raakatiedostona. Mikäli sinulla ei ole omaa data-alustaa tai osaamista, UnSeen voi tarjota tarvittavan kokonaisuuden ja tuen.

Jos näet lämpödatalle hyötykäyttöä, klikkaa linkkiä alla ja katso lisätietoja. Pistä ideasi liikkeelle!

www.therminator.io