Ohjelmistokehitys ja data

Osumatarkkuutta ja parempaa palvelua

UnSeen toteuttaa monimutkaiset hankkeet vankalla ammattitaidolla. Teemme kehitystyötä joko itsenäisenä kehitystiiminä tai tarjoamalla osaajat osaksi projektitiimiäsi.

Kehityskumppanina olemme joustava, meillä on kyky katsoa sekä isoa kuvaa että hioa yksityiskohtia. Ehtymätön innovointisielumme puskee ideoita läpi kehitysajan.

Etsimme ratkaisuja ja toteutusmalleja, joiden avulla projektien osumatarkkuus paranee. Reagoimme ketterästi ja innovatiivisesti muuttuviin tilanteisiin ja asiakastarpeiden muutoksiin. Tarjoamme nopeutta ja varmuutta päätöksentekoon. Jos ideasi ei ole vielä täysin valmis tai haluat lisää varmuutta investointipäätökseen, tutustu Koetuotteistuksen ja Palvelumuotoilun palveluihimme.

Ohjelmistokehitys

Osaamisaluesiiimme kuuluu mm.

  • Web- ja mobiilisovellukset (full stack)
  • Laiteläheinen Linux-kehitys ja integrointi
  • Langattomat yhteydet (mm. Bluetooth, Wirepas)
  • Systeemi-integroinnit, missä ohjelmistot, alustat, data ja/tai laitteet saadaan toimivaksi kokonaisuudeksi.

Ohjelmistoratkaisuja voimme toteuttaa prototyyppinä sekä tuotantotasoisena.

Datasta monenlaista hyötyä

Datan hyödyntäminen on edellytys uuden kehittämiselle. Dataa voidaan käyttää kehityksen tukena, missä olemassa olevasta käyttäjädatasta tutkitaan, mitä uusia ominaisuuksia kannattaa toteuttaa. Toinen kulma on se, että datasta luodaan kokonaan uusia liiketoimintamalleja. Kummassakin tapauksessa hommat alka siitä, että dataa analysoivat datavelhot.

Kun on ymmärretty, miten dataa voidaan hyödyntää asiakasarvon luomisessa, on aika implementoida parhaat ideat tuotantoon. Ratkaisussa hyödynnetään tyypillisesti joko matemaattista algoritmia tai koneoppimista/tekoälyä.