Palvelumme

Tarvitsetko ulkopuolista näkemystä, apuja oman tavoitteesi edistämiseen tai tiimin toteuttamaan hankkeesi?

Vastaatpa sitten tuotteesta tai palvelusta, liiketoiminnasta tai koko yrityksestä – me tuomme pöydällesi jotain uutta ja hyödyllistä jo ensimmäisestä tapaamisesta lähtien.

Tuotteistaminen ja tuotehallinta

Autamme joustavasti ja matalalla kynnyksellä tuotteistamisen kaikissa vaiheissa alkumetreiltä ongelmien ratkomiseen. Kestävällä pohjalla oleva tuotteistaminen on lähellä sydäntämme.

Lue lisää palvelusta Tuotteistaminen ja tuotehallinta

Ohjelmistokehitys ja data

Teemme kehitystyötä ja etsimme datasta hyötyjä joko itsenäisenä kehitystiiminä tai tarjoamme osaajat suoraan projektiisi.

Lue lisää palvelusta Ohjelmistokehitys ja data

Palvelumuotoilu ja käyttökokemus

Teknologisen palvelumuotoilun ytimessä on rakentaa palvelu tai tuote siten, että löytyy kustannustehokas tasapaino asiakaskokemuksen, palveluntarjoajan bisneksen ja tarvittavan teknologisen ratkaisun välillä.

Lue lisää palvelusta Palvelumuotoilu ja käyttökokemus

Konsultointi

Tarjoamme käyttöösi kokemuksemme ja strategisen osaamisemme, kun tarvitset uutta perspektiiviä ja apua haastavissa bisnes- ja teknologiahaasteissa. Tarjoamme myös ohjelmistokehittäjiä ja muita kehitysrooleja vahvistamaan kehitystiimiäsi.

Lue lisää palvelusta Konsultointi

Kiteyttäjä – UnSeen Buzz

On tilanteita, jossa bisnestarve tai -idea ei ole vielä riittävän konkreettinen ja jäsentynyt, jotta sen ratkaisua voitaisiin alkaa edistämään. Jotta reitti ratkaisuun voidaan löytää, pitää ensin muotoilla ongelma.

Lue lisää palvelusta Kiteyttäjä – UnSeen Buzz

Koetuotteistus – UnSeen Labs

Koetuotteistus on testivetoinen bisnes- ja teknologiakehityspalvelu. Ideana on tarjota parempaa osumatarkkuutta ja ennustettavuutta tuotteistamiseen. Asiakkaiden kiinnostus, todisteet myytävyydestä ja tekninen valmius auttavat tekemään oikean investointipäätöksen.

Lue lisää palvelusta Koetuotteistus – UnSeen Labs