Muotoilu – UnSeen Labsilla riskittömämpää kehitystä

Kilpailu kiihtyy kovaa vauhtia, ja menestys vaatii jatkuvaa tarjooman parantamista sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien kartoittamista. Aidosti toimivien ideoiden ja innovaatioiden potentiaalia on kuitenkin usein vaikea tunnistaa, minkä vuoksi suuriakin investointeja joudutaan tekemään ilman todellista varmuutta niiden onnistumisesta. UnSeen Labs tarjoaa työkalut aiempaa riskittömämpään tuotekehitykseen.

Näin me sen teemme

Kaikenkattava tuotteistusprosessi alkaa UnSeen Labsilla, jonka aikana idea muotoillaan parhaaksi speksiksi. Kun speksi on kirkastettu, jatkamme tuotekehitysvaiheeseen, jonka aikana speksi muuttuu konkreettiseksi tuotteeksi tai palveluksi. Tämän jälkeen ratkaisu on valmis myyntipöytiin, jossa asiakkaasi sormet syyhyten jo odottavat. Prosessi räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaan.

 

Tuote- ja palvelukehitystä bisnes edellä

Miksi luoda tuotteita tai palveluita, joita kukaan ei halua ostaa tai käyttää? UnSeen Labs on tehokas tapa selvittää, onko bisnes-, tuote- tai palveluideasi elinkelpoinen ja mikä ratkaisu täyttää asiakkaan tarpeen sekä avaa hänen kukkaronnyörinsä. Arvailun sijaan Labs-malli perustuu huolellisiin pohjatöihin: sen aikana koetuotteistamme ratkaisusi eli keräämme dataa ja tietoa, joka auttaa laskemaan investoinnin kannattavuuden sekä priorisoimaan tulevat työvaiheet.

UnSeen Labsia hyödyntäen olemme muun muassa löytäneet asiakkaillemme rahanarvoisia tapoja kerätä, hyödyntää ja esittää esimerkiksi koneista kertyvää (sensori)dataa, luoneet palveluita fyysisen tuotteen kylkeen sekä tutkineet tapoja parantaa tuotannon ja työmaiden tehokkuutta. Olemme myös tutkineet, millä teknologialla käsissä oleva ongelma ylipäätään voidaan ratkaista.

Kun tuottopotentiaali on olemassa, teknologinen ratkaisu löytyy kyllä

Asiakkaasi todellista tarvetta voidaan tutkia esimerkiksi pelkällä käyttöliittymällä ilman, että yhtäkään riviä on koodattu tai komponenttia laitettu paikoilleen. Se mahdollistaa ratkaisun kehittämisen tai jopa hylkäämisen aikaisessa vaiheessa – säästää sekä aikaa että rahaa.

Kun asiakasymmärrys on saavutettu, on usein seuraava askel rakentaa prototyyppi. Asiakastutkimukseen perustuvan prototyypin hienous on se, että sille voidaan asettaa onnistumisen kannalta relevantit mittarit. Esimerkiksi käyttöastetutkimus paljastaa, käyttääkö asiakas kaikkia toivomiaan ominaisuuksia. Jos näin ei ole, osa ominaisuuksista voidaan joko hylätä turhina tai siirtää seuraavaan versioon.

Lopputuloksena käsissäsi on sekä osuvin ratkaisu että priorisoitu suunnitelma sen toteutukseen.

Miksi valita UnSeen Labs?

Meillä on yli 20 vuoden kokemus tuotteistamisesta ja tuotekehityksestä. Sen pohjalta olemme luoneet sapluunan, jonka avulla voimme tutkia ja täsmentää asiakkaidesi bisnestarpeet ja haasteet. Lopputuloksena sinä voit tehdä investointeja, jotka tuottavat täysosumia markkinoilla.

Salainen aseemme on käyttäjäkokemus ja realistinen ymmärrys tekniikan soveltamisesta. Meidän kokemuksemme mukaan harva hyllyratkaisu sopii bisnestavoitteisiin, ja siksi uskomme tehokkaan räätälöinnin voimaan.

Haluamme kehittää kestäviä digitaalisia ratkaisuja, jotka palvelevat bisnestavoitteita ja tuottavat viivan alle plusmerkkistä tulosta. Käytännössä se tarkoittaa tätä:

  • Uuden toiminnallisuuden luomista olemassa olevaan tuotteeseen
  • Toiminnallisten prosessien tehokkaampaa käyttöä
  • Automatisointia
  • Integraatiota
  • Työvuon optimointia ja odotteluaikojen minimointia
  • Tuotantoseisokkien estämistä tai keston minimointia
  • Energiatehokkuuden lisäämistä ja siitä kertyvien säästöjen maksimointia
  • Työturvallisuuden parantamista
  • Lisämyyntiä uudesta liiketoiminnasta
  • Ja montaa muuta bisnestarvetta, ota yhteyttä!