Asiakasjohtaja tai sellaiseksi tähtäävä (CCO)

Etsimme pitkäjänteistä, kuuntelevaa, positiivista ja ulospäinsuuntaunutta kykyä joukkoomme täydentämään johtoryhmäämme.

Me seuraamme ajan trendejä ja haluamme oppia koko ajan uutta. Generatiiviset tekoälyratkaisut tekevät tulevasta vieläkin mielenkiintoisempaa. Tavoitteemme on rakentaa uuden ajan konsultointia yhdistämällä bisneksen ja tekniikan saumattomasti. Meidän ajatus digitalisaatiosta eri rajoitu pelkkiin ohjelmistoratkaisuihin, näistä esimerkkeinä työmme mm. maaperätutkimuksen koneiden ja hissien käytön optimoinnin parissa. Kaikki lähtee datasta ja sen tehokkaasta hyödyntämisestä.

Asiat eivät tapahdu hetkessä, mutta uskomme määrätietoisen työn ja kovien osaajien kombinaatioon. Nyt haussa on myyntiorientoitunut osaaja, joka kykenee rakentamaan asiakaslähtöisiä, voittavia yhdistelmiä yhdessä meidän, kumppaniemme ja asiakkaidemme kanssa. Haluamme tarjota tehtävän, missä mahdollistuu jatkuva oppiminen ja sitä kautta mahdollisuus saada lisää vastuuta onnistumisten myötä.

Roolikuvausta voidaan tuunata yhdessä, mutta tässä listattuna asioita, mihin etsimme osaamista. Mikäli yksi tai useampi osuu kokemukseesi ja tai kiinnostelee, ota yhteyttä!

 • Myynti ja asiakkuudet: haluat kehittää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja koet uusien asiakkuuksien etsimisen ja kontaktoinnin positiivisena haasteena. Tämä on tehtävän keskiössä.
 • Tuntemusta tai kokemusta ainakin yhdestä näistä – pystyt auttamaan rakentamaan parempaa palvelua, asiakaskokemusta ja ratkaisumyyntiin soveltuvia aihioita:.
  • Palvelumuotoilu ja siihen liittyvä liiketoiminta
  • Ohjelmistokehitykseen ja dataan liittyvä liiketoiminta (Full Stack, Linux-laiteohjelmistokehitys, data science, AI, ML)
  • Bisnes- ja teknologiamuotoilu
 • Yrityskulttuurin kehittäminen / HR
 • Projektien vetäminen tai koordinointi
 • Markkinoinnin kehittäminen / brändin vahvistaminen

Kokemus ja hyvät verkostot katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on päättäväisyys ja halu oppia: älä siis jätä hakematta, vaikka edellä oli listattuna asioita, mistä sinulla ei ole kokemusta.

Käy tsekkaamassa meidän blogi toimintaperiaatteistamme, me haluamme luoda kestävän työympäristön, missä työt järjestellään työaikojen puitteisiin.

Lähetä hakemuksesi ja/tai CV. Haluaisimme kuulla, mitä edellä mainitut roolikuvauksen elementit resonoivat sinussa. Mikäli mielessäsi on myös palkkatoive, se on hyvä liittää mukaan.

markus.rauman@unseen.fi / LinkedIn