Tuotteistaminen – ideasta liikevaihdoksi

Modernit teknologiat luovat lukuisia mahdollisuuksia kehittää uutta liiketoimintaa, synnyttää kilpailuetua ja tuottaa arvoa asiakkaille. Yksikään ohjelmisto tai laite ei kuitenkaan saa aikaan kassan kilinää, jos se jää pelkästään ideatasolle. Liikevaihto syntyy vasta, kun käsissä on konkreettinen ratkaisu, joka on helppo myydä ja ostaa. UnSeen on kumppanisi, kun tavoitteenasi on jalostaa teknologia- tai bisnesideastasi menestyvä tuote tai palvelu ja kehittää se myyntikuntoon.

Ratkaisu, joka saa ostohousujen lahkeet vipattamaan

Olipa kyse sitten ohjelmisto- tai laiteratkaisusta tai niiden yhdistelmästä, matka ideasta menestykseen vaatii tietoa, taitoa ja vahvaa asiakasymmärrystä. UnSeenin tuotteistusprosessi yhdistää ne kaikki: lopputuloksena syntyy voittajaratkaisu, joka parhaassa tapauksessa sinkoaa yrityksesi kasvuun.

Tuotteistusprosessimme aikana ideasi paketoidaan ratkaisuksi, joka tuottaa todellista hyötyä asiakkaalle ja jonka arvo on kohdillaan sekä myyjän että ostajan näkövinkkelistä katsottuna. Samalla varmistetaan ratkaisun skaalattavuus. Työkaluina hyödynnämme ketteriä menetelmiä ja nopeita kokeiluita.

Asiakasvetoista tuotteistamista

Kaikki tekemisemme pohjautuu vahvaan asiakasymmärrykseen ja tutkittuun tietoon. Kun tuotteistus perustuu mutun sijaan dataan, prosessi sujuu suoraviivaisemmin, eikä matkan varrella hukata aikaa tai rahaa turhaan työhön.

Tarvittaessa olemme tukenasi koko prosessin alusta loppuun saakka aina idean konseptoinnista ratkaisun viemiseen markkinoille. Autamme myös täsmäiskuna joko muotoilu- tai tuotekehitysvaiheessa.